Diner

Menukaart (18:00 - 21:30)

Voorgerechten

SOEP: wisselende soep van de chef (zie bord) 7,80
CARPACCIO VERHULST: truffelmayonaise, parmezaan, pijnboompitten, pesto, croutons en spekjes 11,50
GARNALENCROQUETJES:  3 stuks Holtkamp met aioli 10,90


Salades

CEASAR SALADE: parmezaan, ansjovis, rode ui, ansjovis mayo en croutons 10,50
*met  kip 14,00
POKÉ BOWL TONIJN: 75 gr sashimi, avocado, sojabonen, radijs, sesamdressing en couscous 16,50
SALADE CRISPY EEND: met appel, pijnboompitten, croutons, zongedroogde tomaten en balsamico azijn 14,50


Hoofdgerechten

BAVETTE: kruidenboter, frites en sla 21,50
GEBAKKEN SLIPTONG: citroenboter, frites en sla dagprijs
TOURNEDOS: ossenhaasbiefstuk van Chateaubriand (180 gr) geserveerd in eigen jus, friet en sla 27,50
SATÉ: van kippendijen, satésaus, zoetzure komkommer, kroepoek, gebakken uitjes en friet 18,00
VEGA LASAGNE: spinazie, courgette en gegrilde paprika 18,50
PASTA: wisselende pasta (zie bord)


Desserts

APPELTAART: van v. Avezaath 4,00
CHEESECAKE: van Holtkamp met een gelei van bessen 7,50
DAME BLANCHE: vanille-ijs, walnoten, warme chocoladesaus 7,00


Voor de kleine gasten

Kroket of kipnuggets met friet en appelmoes 9,50
Pasta pesto kip 10,00
Kipsaté (2 stokjes) met satésaus en friet 12,00

Menu (FROM 18:00 TILL 21:30)

Starters

SOUP: chef's home-made soup, changes regularly (see chalkboard) 7,80
CARPACCIO VERHULST: truffle mayonnaise, parmesan, pine nuts, pesto, bacon and croutons 11,50
SHRIMP CROQUETTES:  3 of Holtkamp shrimp croquetes with aioli 10,90


Salads

CEASAR SALAD: parmesan, anchovies, croutons, red onion, anchovy mayonnaise 10,50
* with  chicken 14,00
POKÉ BOWL TUNA: 75 gr sashimi, avocado, soybeans, radish, sesame dressing, and couscous 16,50
CRISPY DUCK: apple, pine nuts, croutons, sundried tomatoes and balsamic 14,50


Main courses

BAVETTE: garlic butter, fries and lettuce 21,50
DOVER SOLE: served with lemon butter, fries and lettuce daily rate
TOURNEDOS: thick cut from a fillet of beef with its own gravy served wth fries and salad 27,50
SATÉ: chicken, saté sauce, pickled cucumber, fried onions and fries 18,00
VEGA LASAGNE: spinach, zucchini and roasted bell pepper 18,50
PASTA: changes regularly, ask our staff (see chalkboard)


Desserts

APPLE PIE: from v. Avezaath 4,00
CHEESECAKE: with fruit coullis 7,50
DAME BLANCHE: vanilla icecream, walnuts and hot chocolate sauce 7,00


For our little guests

Croquette or chicken nuggets with fries and apple sauce 9,50
Pasta pesto with chicken 10,00
Chicken saté with saté sauce and fries 12,00