Diner

Menukaart (18:00 - 21:30)

Voorgerechten

SOEP, wisselende soep van de chef 7,50
BRUSCHETTA, met geitenkaascreme, tomatencompote en rucola 9,50
HOLTKAMP, 3 garnalencroquetten, aioli en salade bouquet 9,90
CEASAR SALADE, parmezaan, ansjovis, croutons, rode ui, ansjovismayo 9,90
*met  gegrilde kip 12,50
*met gebakken gamba 14,00
CARPACCIO, truffelma, yonaise, parmezaan, pijnboompitten en pesto 10,90
KLOOSTERBIG, Oosters gelakt buikspek, zoetzure komkommer en hoi-sin 10,50
ZALM, taartje van gerookte zalm, wasabi roomkaas en sesam 10,50


Hoofdgerechten *gereserveerd met friet en sla

TOURNEDOS*, Ossenhaasbiefstuk van Chateaubriand geserveerd in eigen jus (180gr) geserveerd met frites en sla 25,50
ZALMFILET,op de huid gebakken zalmfilet, roseval aardappelsalade en waterkers 20,50
EENDENBOUT, gekonfijte eendenbout met linzen “bonne femme” en appeltijmjus 19,50
PASTA , wisselend. Zie bord of vraag de ober -
SATÉ*, van kippendijen, satésaus, zoetzure komkommer, gebakken uitjes en kroepoek geserveerd met frites en sla 17,50
RISOTTO, pompoenrisotto met manchego kaas en hazelnoot 19,00


Nagerechten

APPELTAART 4,00
CHOCOLADETRUFFEL, Huisgemaakte chocolade truffel, petit four 3,50
CHEESE CAKE, passievruchten cheesecake met vanille ijs 6,00
BROWNIE, Huisgemaakte chocolade brownie met vanille ijs - en saus 6,00


Voor De Kleine Gasten

Kroket of kipnuggets met friet en appelmoes                               9,00
Kipsaté (2 stokjes) met satésaus en frites 11,00
Pasta  pesto met kip 10,00


Suggesties buiten de kaart worden op borden weergegeven.