© Verhulst Eten en Drinken
Diner
Menukaart (18:00 - 21:30)
Voorgerechten
SOEP: wisselende soep van de chef (zie bord) | 7,80 |
CARPACCIO VERHULST: truffelmayonaise, parmezaan, pijnboompitten, pesto, croutons en spekjes | 11,50 |
GARNALENCROQUETJES: 3 stuks Holtkamp met aioli | 10,90 |
Salades
CEASAR SALADE: parmezaan, ansjovis, rode ui, ansjovis mayo en croutons | 10,50 |
*met kip | 14,00 |
POKÉ BOWL TONIJN: 75 gr sashimi, avocado, sojabonen, radijs, sesamdressing en couscous | 16,50 |
SALADE CRISPY EEND: met appel, pijnboompitten, croutons, zongedroogde tomaten en balsamico azijn | 14,50 |
Hoofdgerechten
BAVETTE: kruidenboter, frites en sla | 21,50 |
GEBAKKEN SLIPTONG: citroenboter, frites en sla | dagprijs |
TOURNEDOS: ossenhaasbiefstuk van Chateaubriand (180 gr) geserveerd in eigen jus, friet en sla | 27,50 |
SATÉ: van kippendijen, satésaus, zoetzure komkommer, kroepoek, gebakken uitjes en friet | 18,00 |
VEGA LASAGNE: spinazie, courgette en gegrilde paprika | 18,50 |
PASTA: wisselende pasta | (zie bord) |
Desserts
APPELTAART: van v. Avezaath | 4,00 |
CHEESECAKE: van Holtkamp met een gelei van bessen | 7,50 |
DAME BLANCHE: vanille-ijs, walnoten, warme chocoladesaus | 7,00 |
Voor de kleine gasten
Kroket of kipnuggets met friet en appelmoes | 9,50 |
Pasta pesto kip | 10,00 |
Kipsaté (2 stokjes) met satésaus en friet | 12,00 |
Menu (FROM 18:00 TILL 21:30)
Starters
SOUP: chef's home-made soup, changes regularly (see chalkboard) | 7,80 |
CARPACCIO VERHULST: truffle mayonnaise, parmesan, pine nuts, pesto, bacon and croutons | 11,50 |
SHRIMP CROQUETTES: 3 of Holtkamp shrimp croquetes with aioli | 10,90 |
Salads
CEASAR SALAD: parmesan, anchovies, croutons, red onion, anchovy mayonnaise | 10,50 |
* with chicken | 14,00 |
POKÉ BOWL TUNA: 75 gr sashimi, avocado, soybeans, radish, sesame dressing, and couscous | 16,50 |
CRISPY DUCK: apple, pine nuts, croutons, sundried tomatoes and balsamic | 14,50 |
Main courses
BAVETTE: garlic butter, fries and lettuce | 21,50 |
DOVER SOLE: served with lemon butter, fries and lettuce | daily rate |
TOURNEDOS: thick cut from a fillet of beef with its own gravy served wth fries and salad | 27,50 |
SATÉ: chicken, saté sauce, pickled cucumber, fried onions and fries | 18,00 |
VEGA LASAGNE: spinach, zucchini and roasted bell pepper | 18,50 |
PASTA: changes regularly, ask our staff | (see chalkboard) |
Desserts
APPLE PIE: from v. Avezaath | 4,00 |
CHEESECAKE: with fruit coullis | 7,50 |
DAME BLANCHE: vanilla icecream, walnuts and hot chocolate sauce | 7,00 |
For our little guests
Croquette or chicken nuggets with fries and apple sauce | 9,50 |
Pasta pesto with chicken | 10,00 |
Chicken saté with saté sauce and fries | 12,00 |